NOVOSTI


PRIJAVA ŠTETE OD ELEMENTARNE NEPOGODE MRAZA

Župan Koprivničko-križevačke županije proglasio je elementarnu nepogodu - MRAZ na području Općine Drnje zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih mrazom koje su na području Općine Drnje nanijele velike materijalne štete na poljoprivredi u periodu od 25. travnja do 2. svibnja 2016. godine.
Štete u poljoprivredi mogu se prijaviti u Jedinstvenom upravno... detaljnije

Kadeti ŠRK-a Amur Drnje-Botovo osvojili 1. mjesto

U subotu, 30. travnja, kadeti ŠRK-a Amur Drnje- Botovo nastupili su na prvenstvu zajednice športsko ribolovnih klubova Koprivnica, u disciplini lov ribe udicom na plovak. Natjecatelji su nastupili u sastavu Vedran Šimunić sektor A, 5. mjesto, Ivan Đelekovčan sektor B, 2. mjesto, te Vedran Lovrić sektor C, 2. mjesto. Ekipno su zasluže... detaljnije

Drnjansko Đurđevo

U subotu, 23. travnja,  članice Udruge žena Hrvatsko srce Drnje, proslavile su svoj dan „Drnjansko Đurđevo“, te svog nebeskog zaštitnika Svetoga Juraja.

Proslava je započela sa svečanim Euharistijskim slavljem na kojem su nazočile članice Udruge, a svečani program započeo je u 19 sati u prepunom Društvenom domu u Drnju. ... detaljnije

Poziv za izlaganje na Danima travnjaka 2016.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 20. Dane travnjaka koji
će se i ove godine održati
 13., 14. i 15. svibnja 2015. godine  na Sajmištu u Koprivnici
.


 
Svi se detalji i prijavnica nalaze u privitku. 
... detaljnije

"Tradicija naših starih"

Koprivničko-križevačka županija i Turistička zajednica Koprivničko–križevačke županije pozivaju Vas na 7. po redu „TRADICIJU NAŠIH STARIH“ koja će se održati 16. travnja 2016. godine u Koprivnici, na Zrinskom Trgu.

Program manifestacije „Tradicija naših starih“ sadržavat će:
- Bogat kulturno-umjetnički program
- nastup kulturno –... detaljnije
< < <