NOVOSTI


Obavijest o provedenom iskolčenju nove željezni ...

U tijeku je izrada parcelacijskih elaborata za projekt poboljšanja postojećeg i izgradnje drugog kolosijeka željezničke pruge na dionici Križevci - Koprivnica - državna granica, zbog čega je duž trase pruge napravljeno iskolčenje nove parcele za potrebe uvida u gore navedene elaborate.

... detaljnije

Drnjanski prkači najbolji na Virovskoj prkačijadi

U subotu, 14. svibnja u Virju je održana prva internacionalna turističko-gastronomska manifestacija pod nazivom  „Virovska prkačijda“.

Na štandovima, ispred virovskog društvenog doma okupilo se mnoštvo udruga žena iz čitave Podravine, predstavljajući svoje kolače „prkače“. Među njima bile su i članice naše Udruge žena Hrvatsko srce Drn... detaljnije

PRIJAVA ŠTETE OD ELEMENTARNE NEPOGODE MRAZA

Župan Koprivničko-križevačke županije proglasio je elementarnu nepogodu - MRAZ na području Općine Drnje zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih mrazom koje su na području Općine Drnje nanijele velike materijalne štete na poljoprivredi u periodu od 25. travnja do 2. svibnja 2016. godine.
Štete u poljoprivredi mogu se prijaviti u Jedinstvenom upravno... detaljnije

Kadeti ŠRK-a Amur Drnje-Botovo osvojili 1. mjesto

U subotu, 30. travnja, kadeti ŠRK-a Amur Drnje- Botovo nastupili su na prvenstvu zajednice športsko ribolovnih klubova Koprivnica, u disciplini lov ribe udicom na plovak. Natjecatelji su nastupili u sastavu Vedran Šimunić sektor A, 5. mjesto, Ivan Đelekovčan sektor B, 2. mjesto, te Vedran Lovrić sektor C, 2. mjesto. Ekipno su zasluže... detaljnije
< < <