NOVOSTI


Iščekivanje Božića uz pjesmu..

Na Badnju večer,  uoči mise Polnoćke, u  župnoj crkvi Rođenja  Blažene Djevice Marije u Drnju, crkveni zbor mladih održao je, sad već tradicionalni, Božićni koncert.  Djevojke su kroz meditacije, tekstove i  božićne pjesme napravile odličnu uvertiru u blagdan Božića i misu Polnoćku koja je uslijedila odmah nakon koncer... detaljnije

Božićna priredba

18. i 22. prosinca održane su božićne priredbe za svu djecu s područja Općine u društvenim domovima u Torčecu i Drnju. Okupljenu su djecu svojom pjesmom, plesom i recitacijama razveselili mali „Vrapčići“ iz drnjanskog dječjeg vrtića, učenici  Osnovne škole Fran Koncelak iz Drnja, te učenici područne škole u Torčecu. 

... detaljnije

Poziv na radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije LAG ...

LAG "Podravina" organizira radionicu za izradu Lokalne razvoje strategije LAG-a "Podravina" za razdoblje 2014. - 2020.
Poziva se stanovništvo Općine Koprivnički Ivanec, Općine Đelekovec i Općine Drnje da dana 9. studenoga (ponedjeljak) 2015. godine u 19,00 sati dođu i sudjeluju na radionici koju organizira LAG "PODRAVINA" u Koprivničkom Ivancu u... detaljnije

Upozorenje mještanima!

OPĆINA DRNJE OBAVJEŠTAVA MJEŠTANE DA NE SUFINANCIRA KUPNJU NIKAKVIH FILTERA ZA PROČIŠĆAVANJE VODE JER NA NAŠEM PODRUČJU POSTOJI VODOVODNA MREŽA.  

MOLIMO STOGA MJEŠTANE DA NE NASJEDAJU NA DEZINFORMACIJE O SUFINANCIRANJU OPĆINE U NABAVI NAVEDENIH FILTERA OD STRANE ULIČNIH PRODAVAČA!

... detaljnije
< < <