NOVOSTI


NK Podravec Torčec osvojio naslov prvaka 3. ŽNL

U nedjelju, 22. svibnja odigrano je posljednje kolo Treće lige Koprivnica.
Najzanimljivija utakmica bila je ona u Cvetkovcu gdje su se za titulu prvaka borili naš NK Podravec Torčec, te domaćini NK Tehničar. 

Tehničar i Podravec u utakmicu su ušli s istim brojem bodova,  te su nakon žestoke borbe obje ekipe posti... detaljnije

Obavijest o provedenom iskolčenju nove željezni ...

U tijeku je izrada parcelacijskih elaborata za projekt poboljšanja postojećeg i izgradnje drugog kolosijeka željezničke pruge na dionici Križevci - Koprivnica - državna granica, zbog čega je duž trase pruge napravljeno iskolčenje nove parcele za potrebe uvida u gore navedene elaborate.

... detaljnije

Drnjanski prkači najbolji na Virovskoj prkačijadi

U subotu, 14. svibnja u Virju je održana prva internacionalna turističko-gastronomska manifestacija pod nazivom  „Virovska prkačijda“.

Na štandovima, ispred virovskog društvenog doma okupilo se mnoštvo udruga žena iz čitave Podravine, predstavljajući svoje kolače „prkače“. Među njima bile su i članice naše Udruge žena Hrvatsko srce Drn... detaljnije

PRIJAVA ŠTETE OD ELEMENTARNE NEPOGODE MRAZA

Župan Koprivničko-križevačke županije proglasio je elementarnu nepogodu - MRAZ na području Općine Drnje zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih mrazom koje su na području Općine Drnje nanijele velike materijalne štete na poljoprivredi u periodu od 25. travnja do 2. svibnja 2016. godine.
Štete u poljoprivredi mogu se prijaviti u Jedinstvenom upravno... detaljnije
< < <