NOVOSTI


Božićna priredba

18. i 22. prosinca održane su božićne priredbe za svu djecu s područja Općine u društvenim domovima u Torčecu i Drnju. Okupljenu su djecu svojom pjesmom, plesom i recitacijama razveselili mali „Vrapčići“ iz drnjanskog dječjeg vrtića, učenici  Osnovne škole Fran Koncelak iz Drnja, te učenici područne škole u Torčecu. 

... detaljnije

Poziv na radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije LAG ...

LAG "Podravina" organizira radionicu za izradu Lokalne razvoje strategije LAG-a "Podravina" za razdoblje 2014. - 2020.
Poziva se stanovništvo Općine Koprivnički Ivanec, Općine Đelekovec i Općine Drnje da dana 9. studenoga (ponedjeljak) 2015. godine u 19,00 sati dođu i sudjeluju na radionici koju organizira LAG "PODRAVINA" u Koprivničkom Ivancu u... detaljnije

Upozorenje mještanima!

OPĆINA DRNJE OBAVJEŠTAVA MJEŠTANE DA NE SUFINANCIRA KUPNJU NIKAKVIH FILTERA ZA PROČIŠĆAVANJE VODE JER NA NAŠEM PODRUČJU POSTOJI VODOVODNA MREŽA.  

MOLIMO STOGA MJEŠTANE DA NE NASJEDAJU NA DEZINFORMACIJE O SUFINANCIRANJU OPĆINE U NABAVI NAVEDENIH FILTERA OD STRANE ULIČNIH PRODAVAČA!

... detaljnije

Natječaj za dodjelu studentskih i učeničkih kredita

Općinsko vijeće Općine Drnje donijelo je na 25. sjednici održanoj 20. listopada 2015. godine Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu studentskih i učeničkih kredita u akademskoj/školskoj godini 2015/2016.
Natječaj je objavljen u "Glasu Podravine i Prigorja" od 23. listopada 2015. godine.
Tekst natječaja nalazi se u prilogu.

... detaljnije
< < <