NOVOSTI


Održan turnir ulica u Drnju

U subotu, 11.07. nakon jednogodišnje stanke, na nogometnom igralištu u Drnju, ponovno je održan turnir ulica. Za prestižnu titulu najboljih, natjecalo se 8 ekipa iz naselja Drnje i Botovo- Magistrala, Pemija, Židovaraš, Pasomok, Crkvena, Ločka, Botovo, te ŽNE.

U polufinale su se, nakon razigravanja po skupinama,  plasirali Židovar... detaljnije

Završena i predana Koncepcija izrade II. Izmjena i dopuna PP ...


U tijeku je izrada II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Drnje te kao prva faza izrađena je Koncepcija izrade. Sastoji se od tekstualnog i grafičkog dijela.
U tekstualnom dijelu opisani su razlozi pokretanja II. Izmjena i dopuna, upisani su svi pristigli zahtjevi kako javnopravnih tijela tako i fizičkih osoba. Dana je osnovna... detaljnije

ŽKK „DHP&Gola“ osvojio prvo mjesto u najmlađoj kategoriji

U nedjelju, 7. lipnja 2015. u Sportskoj Dvorani u Goli održan je završni All stars susret u košarci u organizaciji košarkaškog kluba „DHP&Gola“.
Tom su prilikom  dodijeljene brojne pojedinačne i ekipne medalje, a svoje su vještine pokazali i najbolje pojedinke i pojedinci.

ŽKK „DHP&Gola“ osvojio je p... detaljnije

Evidentiranje nerazvrstanih cesta na području Općine Drnje

Općina Drnje kao vlasnik nerazvrstanih cesta na području Općine Drnje započela je postupak evidentiranja nerazvrstanih cesta u katastarski operat i zemljišnu knjigu.
Snimku izvedenog stanja i geodetski elaborat izvedenog stanja za upis nerazvrstanih cesta u katastarski operat i zemljišnu knjigu izradit će Ured ovlaštenog inženjera geodezije, Zla... detaljnije

Drnjansko Đurđevo

U subotu, 25. travnja 2015. u prepunom Društvenom domu u Drnju održano je već tradicionalno 15. Drnjansko Đurđevo.  Ovu je manifestaciju organizirala Udruga žena Hrvatsko srce Drnje, koja već dugi niz godina obilježava blagdan sv. Jurja, zaštitnika Udruge. 

Program je otvorila predsjednica Udruge, Marija Vrhoci koja... detaljnije
< < <