NOVOSTI


Općina financira nabavu školskih bilježnica

 OBAVIJEST RODITELJIMA OSNOVNOŠKOLACA


OPĆINA DRNJE I OVE GODINE FINANCIRA NABAVU SVIH ŠKOLSKIH BILJEŽNICA ZA SVE POLAZNIKE OSNOVNE ŠKOLE „FRAN KONCELAK“ KOJI IMAJU PREBIVALIŠTE NA PODRUČJU OPĆINE DRNJE

SVE BILJEŽNICE DOČEKAT ĆE UČENIKE PRVOG DANA ŠKOLE NA NJIHOVIM ŠKOLSKIM KLUPAMA
... detaljnije

Održan turnir ulica u Drnju

U subotu, 11.07. nakon jednogodišnje stanke, na nogometnom igralištu u Drnju, ponovno je održan turnir ulica. Za prestižnu titulu najboljih, natjecalo se 8 ekipa iz naselja Drnje i Botovo- Magistrala, Pemija, Židovaraš, Pasomok, Crkvena, Ločka, Botovo, te ŽNE.

U polufinale su se, nakon razigravanja po skupinama,  plasirali Židovar... detaljnije

Završena i predana Koncepcija izrade II. Izmjena i dopuna PP ...


U tijeku je izrada II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Drnje te kao prva faza izrađena je Koncepcija izrade. Sastoji se od tekstualnog i grafičkog dijela.
U tekstualnom dijelu opisani su razlozi pokretanja II. Izmjena i dopuna, upisani su svi pristigli zahtjevi kako javnopravnih tijela tako i fizičkih osoba. Dana je osnovna... detaljnije

ŽKK „DHP&Gola“ osvojio prvo mjesto u najmlađoj kategoriji

U nedjelju, 7. lipnja 2015. u Sportskoj Dvorani u Goli održan je završni All stars susret u košarci u organizaciji košarkaškog kluba „DHP&Gola“.
Tom su prilikom  dodijeljene brojne pojedinačne i ekipne medalje, a svoje su vještine pokazali i najbolje pojedinke i pojedinci.

ŽKK „DHP&Gola“ osvojio je p... detaljnije

Evidentiranje nerazvrstanih cesta na području Općine Drnje

Općina Drnje kao vlasnik nerazvrstanih cesta na području Općine Drnje započela je postupak evidentiranja nerazvrstanih cesta u katastarski operat i zemljišnu knjigu.
Snimku izvedenog stanja i geodetski elaborat izvedenog stanja za upis nerazvrstanih cesta u katastarski operat i zemljišnu knjigu izradit će Ured ovlaštenog inženjera geodezije, Zla... detaljnije
< < <