NOVOSTI


Božićna priredba

U ponedjeljak, 22.prosinca. u Društvenom domu u Drnju održana je božićna priredba za djecu. Djeca su uz svoje odgajateljice i učiteljice marljivo vježbala, te su svoje plesne i pjevne vještine pokazali mališani iz dječjeg vrtića „Vrapčić Drnje“, učenici  Osnovne škole „Fran Koncelak“  i polaznici male škole. Na kraju programa, djecu je po... detaljnije

STUDENTSKI KREDITI

Obavještavaju se prijavitelji na natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih kredita u školskoj godini 2014./2015. da je Općinsko vijeće Općine Drnje na 15. sjednici razmotrilo sve prijave pristigle na natječaj. Sve pristigle prijave su i odobrene.

Stoga se pozivaju korisnici da prvo otvore račun u Raiffeisen banci za isplatu kredita,... detaljnije

POZIV ZA IZVANREDNU SKUPŠTINU LAG-a PODRAVINA

Sazvana je 4. IZVANREDNA SKUPŠTINA LOKALNE AKCIJSKE GRUPE "PODRAVINA" koja će se održati 10. studenoga 2014. godine (ponedjeljak) u Hotelu Picok, Trg sv. Jurja 6, Đurđevac s početkom u 19,00 sati.
Dnevni red nalazi se u prilogu.

... detaljnije

Obavijest korisnicima usluge odvojenog sakupljanja otpadne p ...

Obaviještavamo sve mještane općine Drnje da će od  1.studenog na području naše općine započeti odvojeno sakupljanje otpada (plastike i papira). Svako će kućanstvo od Komunalca, našeg koncesionara, dobiti žute i plave vreće, te pozivamo sve mještane da se uključe u odvajanje otpada kako bi naš okoliš bio što ljepši i zdraviji.

Obavijest... detaljnije
< < <