NOVOSTI


Dobrovoljno darivanje krvi

Hrvatski Crveni križ poziva sve mještane općine Drnje na akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u petak (25.srpnja 2014.) u Društvenom domu u Drnju od 8:00 do 11:00. Darujte život, darujte krv!
... detaljnije

Okrugli stol: Prva godina provedbe IPARD Programa, Mjere 202 ...

Okrugli stol: Prva godina provedbe IPARD Programa, Mjere 202 kroz LEADER pristup u LAG-u PODRAVINA
Dana 10. 07. 2014. u Hotelu Picok u Đurđevcu održan je okrugli Stol pod nazivom Prva godina provedbe IPARD Programa, Mjere 202 kroz LEADER pristup.

Okruglom stolu prisustvovali su zamjenik župana Koprivničko-križevačke žup... detaljnije

Dravis 3

U petak, 4. srpnja, na željezničkom mostu u Botovu održana je zajednička trening vježba zaštite i spašavanja u okviru projekta DRAVIS 3. Vježbi su prisustvovali  brojni uvaženi gosti, kao i mnogobrojni znatiželjni gledatelji. 
Stručni suradnik za promet i poslove zaštite i spašavanja Stjepan Behin kao koordinator vježbe upo... detaljnije

Vježba zaštite i spašavanja u Botovu

Obavještavamo sve stanovnike općine Drnje da će se u petak, 04. srpnja 2014. u vremenu od 11:00 do 13:00, na području naše općine održavati trening vježba zaštite i spašavanja.

Koprivničko-križevačka županija u sklopu međunarodnog projekta „Dravis 3“ planira odraditi trening vježbu zaštite i spašavanja pod nazivom „Botovo-Legrad 2... detaljnije

Tehnički pregled prskalica

Pozivaju se mještani Općine Drnje na TEHNIČKI PREGLED PRSKALICA  koji će se održati 17. lipnja 2014. godine (utorak) na parkiralištu kod Općine u periodu između 8:00 i 16:00 sati. Poziv se nalazi u prilogu.
... detaljnije
< < <