NOVOSTI


JAVNI POZIV

Općinsko vijeće općine Drnje poziva sve mješta ne općine zainteresirane za rad u DVD-u Drnje da se jave u općinu Drnje, Trg kralja Tomislava 29. Drnje, tel./fax 048/831-405 ili na e-mail: opcina-drnje@kc.t-com.hr radi sazivanja izborne skupštine udruge i formiranja uprave.

Javni je poziv otvoren do 7. lipnja 2014.godine nakon čega će ... detaljnije

OBAVIJEST MJEŠTANIMA

Obavještavamo mještane da će
 Crveni križ općine Drnje sutra (21.svibnja) u vremenu od 8,00-18,00 sati u Društvenom domu u Drnju
prikupljati odjeću (donji veš, čarape i sl.), obuću, trajne nepokvarljive prehrambene namirnice, higijenske potrepštine, flaširanu vodu i sl. za potrebe osoba stradalih u poplavljenim područjima.&... detaljnije

"Drnjansko Đurđevo"

U subotu, 26. travnja 2014. u društvenom domu u Drnju udruga žena „Hrvatsko srce“ Drnje, proslavila je svoj dan, „Drnjansko Đurđevo“.
 Proslavi nebeskog zaštitnika udruge, svetog Jurja, nazočile su brojne udruge žena iz naše okolice, prijatelji udruge, kao i  predstavnici općine Drnje.
 
Članice udruge žena „H... detaljnije

Humanitarna akcija u župnoj crkvi u Drnju

Od nedjelje 6. travnja pa sve do blagdana Uskrsa, u župnoj crkvi "Blažene Djevice Marije " u Drnju, održava se hvalevrijedna humanitarna akcija. Akciju je pokrenuo dječji vrtić "Vrapčić" Drnje u suradnji s Udrugom žena "Hrvatsko srce" Drnje.
Vrtičanci su izradili brojne uskršnje ukrase i pisanice, dok je udruga žena velikodušno darovala slike k... detaljnije
< < <