NOVOSTI


Dravis 3

U petak, 4. srpnja, na željezničkom mostu u Botovu održana je zajednička trening vježba zaštite i spašavanja u okviru projekta DRAVIS 3. Vježbi su prisustvovali  brojni uvaženi gosti, kao i mnogobrojni znatiželjni gledatelji. 
Stručni suradnik za promet i poslove zaštite i spašavanja Stjepan Behin kao koordinator vježbe upo... detaljnije

Vježba zaštite i spašavanja u Botovu

Obavještavamo sve stanovnike općine Drnje da će se u petak, 04. srpnja 2014. u vremenu od 11:00 do 13:00, na području naše općine održavati trening vježba zaštite i spašavanja.

Koprivničko-križevačka županija u sklopu međunarodnog projekta „Dravis 3“ planira odraditi trening vježbu zaštite i spašavanja pod nazivom „Botovo-Legrad 2... detaljnije

Tehnički pregled prskalica

Pozivaju se mještani Općine Drnje na TEHNIČKI PREGLED PRSKALICA  koji će se održati 17. lipnja 2014. godine (utorak) na parkiralištu kod Općine u periodu između 8:00 i 16:00 sati. Poziv se nalazi u prilogu.
... detaljnije

JAVNI POZIV

Općinsko vijeće općine Drnje poziva sve mješta ne općine zainteresirane za rad u DVD-u Drnje da se jave u općinu Drnje, Trg kralja Tomislava 29. Drnje, tel./fax 048/831-405 ili na e-mail: opcina-drnje@kc.t-com.hr radi sazivanja izborne skupštine udruge i formiranja uprave.

Javni je poziv otvoren do 7. lipnja 2014.godine nakon čega će ... detaljnije

OBAVIJEST MJEŠTANIMA

Obavještavamo mještane da će
 Crveni križ općine Drnje sutra (21.svibnja) u vremenu od 8,00-18,00 sati u Društvenom domu u Drnju
prikupljati odjeću (donji veš, čarape i sl.), obuću, trajne nepokvarljive prehrambene namirnice, higijenske potrepštine, flaširanu vodu i sl. za potrebe osoba stradalih u poplavljenim područjima.&... detaljnije
< < <