NOVOSTI


OBAVIJEST O TESTIRANJU

Testiranje kandidata prijavljenih na natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Drnje na radno mjesto komunalni radnik - grobar održat će se 20. prosinca /utorak/ 2011. godine u 11,00 sati u vijećnici Općine Drnje, Trg kralja Tomislava 29, 1. kat.
Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete propisane natječajem pozivaju se ... detaljnije

JAVNI NATJEČAJ ZA KOMUNALNOG RADNIKA - GROBARA

Općinski načelnik Općine Drnje objavio je u "Narodnim novinama" broj 136 od 28.11.2011. godine Javni natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Drnje na radno mjesto komunalni radnik - grobar - 1 izvršitelj, na neodređeno vrijeme, uz probni rad tri mjeseca.
ROK ZA PRIJAVU NA NATJEČAJ JE 15 DANA OD DANA OBJAVE U "NARODNIM NO... detaljnije

JAVNI POZIV vlasnicima/investitorima nezakonito izgrađenih z ...

Na temelju članka 28. stavka 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenih zgradama ("Narodne novine" broj 90/11) upućuje se JAVNI POZIV vlasnicima/investitorima nezakonito izgrađenih zgrada radi podnošenja zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju.
Cijeli tekst možete pročitati u privitku.... detaljnije

NATJEČAJ ZA UČENIČKE I STUDENTSKE KREDITE

Općinsko vijeće Općine Drnje donijelo je na 25. sjednici održanoj 30. rujna 2011. godine Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu studentskih i učeničkih kredita u akademskoj/školskoj godini 2011./12.
Natječaj je objavljen u "Glasu Podravine i Prigorja" od 14. listopada 2011. godine, a rok za prijavu na natječaj je 15 dana od dana objave u "... detaljnije

Obavijest o javnoj raspravi

Javna rasprava povodom izrade I. Izmjena i dopuna PPUO Drnje traje 18 dana, i to od 20. lipnja do 7. srpnja 2011. godine. Javni uvid u Prijedlog I. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Drnje može se izvršiti za vrijeme trajanja javne rasprave svakog radnog dana (osim subote) u prostorijama Općine Drnje, Trg kralja Tomislava 29, 48322 ... detaljnije
< < <