NOVOSTI


Sprječavanje sukoba interesa

Sukladno članku 13. stavku 9. točki 1. Zakona o javnoj nabavi ("Narodne novine" broj 90/11) Općina Drnje dužna je na svojim internetskim stranicama objaviti popis gospodarskih subjekata s kojima temeljem članka 13. Zakona o javnoj nabavi ne smije sklapati ugovor o javnoj nabavi.
Tekst izjave za web:
Obavijest o sprječavanju sukoba interes... detaljnije

OBAVIJEST O TESTIRANJU ZA SPREMAČICU

Testiranje kandidata prijavljenih na oglas za prijam namještenika/ice u službu na određeno vrijeme, do povratka namještenice s bolovanja u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Drnje na radno mjesto spremač/ica - nepuno radno vrijeme (10 sati tjedno) održat će se
4. siječnja (srijeda) 2012. godine u 9,00 sati... detaljnije

OGLAS ZA PRIJAM SPREMAČA/ICE U SLUŽBU

Općinski načelnik Općine Drnje objavio je dana 14. prosinca 2011. godine oglas za prijam namještenika/ice na određeno vrijeme do povratka namještenice sa bolovanja u Jedinstveni upravni odjel Općine Drnje na radno mjesto spremač/ica - jedan izvršitelj/ica na određeno vrijeme - do povratka namještenice s bolovanja - nepuno radno vrijeme (10 sati tje... detaljnije

OBAVIJEST O TESTIRANJU

Testiranje kandidata prijavljenih na natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Drnje na radno mjesto komunalni radnik - grobar održat će se 20. prosinca /utorak/ 2011. godine u 11,00 sati u vijećnici Općine Drnje, Trg kralja Tomislava 29, 1. kat.
Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete propisane natječajem pozivaju se ... detaljnije

JAVNI NATJEČAJ ZA KOMUNALNOG RADNIKA - GROBARA

Općinski načelnik Općine Drnje objavio je u "Narodnim novinama" broj 136 od 28.11.2011. godine Javni natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Drnje na radno mjesto komunalni radnik - grobar - 1 izvršitelj, na neodređeno vrijeme, uz probni rad tri mjeseca.
ROK ZA PRIJAVU NA NATJEČAJ JE 15 DANA OD DANA OBJAVE U "NARODNIM NO... detaljnije
< < <