NOVOSTI


Akcija sakupljanja starog papira u Torčecu

U selu Torčec, prvi dan mjeseca travnja obilježen je velikom akcijom sakupljanja starog papira, koju su pokrenuli učenici i roditelji O.Š. Fran Koncelak, Područne škole Torčec.
Spomenuta se škola odlučila ove godine samostalno prijaviti na DM-ovu akciju „Zeleni korak“ kako bi pomogli u opremanju svoje škole.  
Akciji se odaz... detaljnije

Proslavljen 100-ti rođendan

U četvrtak, 26.siječnja 2017. godine, u Crkvenoj ulici u Drnju bilo je posebno svečano. Naš sumještanin g. Valent Šimunić proslavio je svoj veliki 100-ti rođendan.  Tom prilikom u čestitare su stigli općinski načelnik Slavko Loth, zamjenica općinskog načelnika Ana Šimunić, članice Udruge žena Hrvatsko srce Drnje, te djeca iz dječjeg vrtić... detaljnije

Održana 135. redovna izborna skupština DVD-a Tor&# ...

U subotu, 21. siječnja 2017., u prostorima Društvenog doma u Torčecu, Dobrovoljno vatrogasno društvo Tročec, održalo je svoju redovnu izbornu 135. godišnju skupštinu. Skupštinu je otvorio predsjednik Dario Betlehem, te pozdravio sve nazočne, posebno uvažene goste i prijateljska dobrovoljna društva. 

Izvješće o radu DVD-a... detaljnije

Obavijest mještanima

Kako bi se smanjilo širenje infekcije Stožer civilne zaštite Koprivničko – križevačke županije donio je sljedeće PREPORUKE:

GRAĐANIMA – zatvaranje peradi u nastambe; ne dolaziti (posebno s djecom) na zaraženo područje i hraniti labudove; svaku sumnju odnosno uginuće peradi (naglo ugibanje u roku 24 sata) prijaviti veteri... detaljnije

RADIONICA "ZNANJE JE MOĆ" U DRNJU

Dana 3. veljače 2017. godine (petak) s početkom u 17,00 sati u zgradi Društvenog doma u Drnju, Trg kralja Tomislava 29, održati će se radionica na temu:
"Sprječavanje zlouporabe ugovora o uzdržavanju, pružanju pravne pomoći u ostvarivanju prava starijih osoba u sustavu socijalne skrbi i drugih prava starijih osoba".
Opširnije u prilogu.
... detaljnije
< < <